eKatalog Anak Alidz

Ada masalah internet? Susah nak browse Produk Katalog kami? Connection slow?

Sekarang tidak ada masalah lagi. Kami telah berjaya menghasilkan eKatalog sedia dicetak.

Ini bagi memudahkan anda semua untuk membuat pilihan produk Anak Alidz tanpa perlu masuk / login ke internet.

ekatalog 2014 terbuka

Download eKatalog Anak Alidz di sini dengan langkah-langkah berikut:-

  • Masukkan nama dan email anda di bawah ini untuk download eKatalog. Untuk memudahkan anda maklumat email telah diisikan secara automatik melalui facebook.
  • Anda HANYA perlu klik ‘Register’ untuk dapatkan link download.
  • Sebelum itu anda perlu ‘confirm’kan alamat email anda terlebih dahulu, sila semak email ‘inbox’ atau ‘spam’ anda untuk tindakan seterusnya (kekadang email masuk spam).
  • Tunggu email yang kedua, dalam email kedua ini akan diberikan download link eKatalog kami.
  • Kami juga akan berikan kod kupon potongan 25% 10% dalam email yang kedua ini kepada yang berjaya mendaftar dengan kami.

 

atau

Masukkan nama dan emel anda pada borang dibawah jika anda tiada facebook.








Kami menghargai ‘privacy‘ anda, kami juga sama seperti anda TIDAK suka di’spam‘. Oleh itu, kami akan pastikan email anda dijaga dengan rapi, kami TIDAK akan jual atau berikan email anda kepada pihak ketiga. 

Terma dan Syarat Kupon

  1. Kod Kupon ini sah untuk SEMUA produk Anak Alidz.
  2. SAH untuk sekali transaksi sahaja (kuantiti tiada had) dan seorang pemegang kupon sahaja.
  3. Tidak SAH dengan promosi yang lain (hanya dibenarkan 1 kod kupon sahaja pada satu-satu masa).
  4. Hanya SAH 30 hari dari tarikh mendaftar.
  5. Hanya SAH dengan tempahan online sahaja.

 

Selamat membeli-belah dengan kami.

Terima kasih daun keladi.

 

16 Comments

  1. HASLINA BT ISMAIL says:

    Saya trtarik tuk jd pengedar ssb jubah anak alidz lain dr yg lain.

  2. zarina says:

    sy minat jubah cantik n unik….ada fesyen tersendiri…..

  3. siti hafizan says:

    Suke ngn fesyen islamik yg direka khas utk kanak2..cantik,unik dan tersendiri..

  4. sarina satiman says:

    Nak join

  5. Maznah Abd Ghani says:

    teruja pertama kali di shor kan olih rakan sya..nak jadi pengedar..Terima apa pun nak jadi pengguna dulu..cucu perempuan umor 8 tahun sedang berjinak pakai tudung..waktu yg tepat saya di perkenalkan dengan katalog anak Alidz ne ..TQ

  6. zarina says:

    X dpt nak tgk catalog walau pun da masuk email…

  7. sarina satiman says:

    Saya pun nk join

  8. NORMILA says:

    saya nak jd agent dropship Anak Alidz? ada syarat2 ke?

    • admin says:

      Salam
      Sila ke butik online kami di anakalidz.com.my untuk semak terma dan syarat agen dropship atau klik di sini

      http://anakalidz.com.my/affiliate-sign-up

      Terima kasih
      ShahZham

      • fariza says:

        cantik..nak cari yg pakain utk anak yg menepati syarak..

  9. Ekien says:

    Salmmmm…. Dah jumpaaa apa yangggg dicariii selama iniiiiii…… Seronoknyaaa , berminat nak jd dropshippp

  10. Rohazanaliah bt ghazali says:

    Saya nak tgk katalog.bleh email kat saya.

    • admin says:

      Salam
      Maaf tak boleh nak email saiznya agak besar 37MB.
      Download mungkin mengambil masa yang agak lama, bergantung kepada speed internet.
      Harap sabar menunggu.

      Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *